Over Annette

Mijn naam is Annette Jansen Holleboom-Jansen, geboren in 1966. Ik ben getrouwd met Anton en samen hebben wij vier kinderen, twee zonen en twee dochters.

 

Zelf ben ik de oudste uit een gezin van vier en ben ik opgegroeid in het buitengebied van de gemeente Raalte. Na mijn middelbare schoolperiode ben ik gaan studeren aan de RK PABO te Zwolle. Nog tijdens deze studie heb ik mij aangemeld voor de opleiding tot Rijkspolitieagent te Harlingen en ben daar in 1986 begonnen met de opleiding. Ik ben daarna vanaf 1987 gaan werken in o.a. de basis politiezorg. Ik heb hierdoor in meerdere gemeenten, verspreid over Nederland gewoond en gewerkt.

 

Na de geboorte van onze jongste dochter in 2000, ben ik gestopt bij de politie om er meer voor mijn gezin te kunnen zijn. In die periode heb ik op vrijwillige basis, nog een aantal jaren gewerkt als BABS (Bijzonder Ambtenaar van de Burgerlijke Stand) in de gemeente Raalte.

Na enkele jaren ben ik hiermee gestopt omdat het mij niet meer genoeg vervulde. Het was in die periode dat ik in een burn-out raakte. Met psychologische hulp en veel innerlijk werk ben ik hier als een vrijer en blijer mens uitgekomen. Het was het begin van een periode van zelfontwikkeling, vallen en opstaan, zelfonderzoek en vele levenslessen. Dat je familiesysteem van herkomst hier vaak onbewust een belangrijke rol bij speelt werd mij steeds duidelijker.

In 2013 ben ik gestart met mijn eigen kindercoach-praktijk genaamd “Bloei”. Ik hou ontzettend van kinderen vanwege hun puurheid, speelsheid en eerlijkheid. Ik heb na de opleiding tot Kindercoach meerdere opleidingen gevolgd. De opleiding tot familieopsteller was daarbij een innerlijk thuiskomen.

Bij het doen van familieopstellingen kan ik mijn intuïtie en gevoel laten spreken. Het is een ambacht waarbij kennis, gevoel, zorgvuldigheid, de juiste toon en de juiste woorden op het goede moment, van groot belang zijn. Het is mijn passie evenals het werken met kinderen. Ik wil dit graag delen en inzetten voor andere mensen.

Ik voel mij een gezegend mens dat ik met al mijn inzichten, pijn en levenslessen een goedgevulde rugzak heb. Ik zet deze rugzak nu ook graag in om kinderen en volwassenen te helpen bij de meest uiteenlopende thema’s of bij een zoektocht naar zichzelf. Dat kan een hele uitdaging zijn.