Familieopstellingen

Werkwijze 

Ik verzorg familieopstellingen in groepsverband. Hierbij heb ik zorgvuldigheid en vertrouwelijkheid hoog in het vaandel staan.

Ik werk met een groep van maximaal 16 personen, afhankelijk van het aantal aanmeldingen. Tijdens deze bijeenkomsten is er ruimte voor 5 vragenstellers om een opstelling te krijgen. Vooraf aanmelden is hiervoor noodzakelijk. De vragenstellers kunnen tevens worden gevraagd als representant in een opstelling van een andere vragensteller. Je bent altijd vrij, om hier al dan niet in toe te stemmen.

Tijdens deze bijeenkomsten wordt ik bijgestaan door vooraf aangemelde representanten. Voor hen is er geen gelegenheid om een vraag in te brengen. De meerwaarde van het zijn van representant is een mooie en meestal intense ervaring. De mogelijkheid bestaat namelijk dat er ook eigen thema’s worden aangeraakt. Als representant hoef je geen kennis van familieopstellingen te hebben.

Aanmelden en Tarieven

Deze familieopstellingen vinden plaats in de kapel van Maria-Oord, Harmelinkstraat 17, 8105 AL te Luttenberg.

De kosten voor een vragensteller bedragen € 65,-. Een representant betaalt € 45,-.
Aanmelden via bloeipraktijk@gmail.com
Voor geplande data familieopstellingen in groepen verwijs ik naar de agenda. 

Mocht je het gevoel hebben wel graag een familieopstelling te willen doen, maar hierbij liever niet in een groep te willen werken, dan bied ik je de mogelijkheid om een individuele familieopstelling te doen. Deze opstellingen vinden plaats in mijn praktijk “Bloei”.