Familieopstellingen

Werkwijze 

Samen met mijn collega Henk Jan Kamerbeek, burn-out coach, psycholoog en trainer, verzorg ik familieopstellingen in groepsverband. Hierbij hebben wij zorgvuldigheid en vertrouwelijkheid hoog in het vaandel staan.

We werken in een groep met maximaal 16 personen, afhankelijk van het aantal aanmeldingen. Tijdens deze bijeenkomsten is er ruimte voor 4 vragenstellers om een opstelling te krijgen. Vooraf aanmelden is hiervoor noodzakelijk. De vragenstellers kunnen tevens worden gevraagd als representant in een opstelling van een andere vragensteller. Je bent altijd vrij, om hier al dan niet in toe te stemmen.

We worden tijdens deze bijeenkomsten bijgestaan door vooraf aangemelde representanten. Voor hen is er geen gelegenheid om een vraag in te brengen. De meerwaarde van het zijn van representant is een mooie en meestal intense ervaring. De mogelijkheid bestaat namelijk dat er ook eigen thema’s worden aangeraakt. Als representant hoef je geen kennis van familieopstellingen te hebben.

Aanmelden en Tarieven

Deze familieopstellingen vinden afwisselend plaats in Raalte bij “Het Natuurlijk Huus” en op lokatie in de omgeving van Arnhem. De kosten voor een vragensteller bedragen € 75,-. Een representant betaalt € 30,-.
Aanmelden via familieopstellingen.nl@gmail.com
Voor geplande data familieopstellingen in groepen verwijs ik naar onze agenda. 

Mocht je het gevoel hebben wel graag een familieopstelling te willen doen, maar hierbij liever niet in een groep te willen werken, dan bied ik je de mogelijkheid om een individuele familieopstelling te doen. Deze opstellingen vinden plaats in mijn praktijk “Bloei”.